Disclaimer

Zorgvuldigheid
SpecialBranding heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geboden informatie onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. Voor kennelijke fouten, type- of invoerfouten kan SpecialBranding nimmer aansprakelijk gesteld worden. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.
.
Wijzigen voorbehouden
SpecialBranding is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van (verouderde) gegevens van onze website.
.
Hyperlinks
Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Verwijzingen of verbindingen naar andere websites of bronnen die niet eigendom zijn SpecialBranding zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. De informatie op websites van derden waarnaar wordt gelinkt maakt geen deel uit van de door SpecialBranding ter beschikking gestelde informatie. De informatie op websites van derden waarnaar wordt gelinkt, is dan ook geen onderdeel van enige overeenkomst tussen afnemers en SpecialBranding.
.
SpecialBranding is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van websites of bronnen waarnaar wordt gelinkt. Tevens aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op sites van derden. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van sites die geen eigendom zijn van SpecialBranding.
.
Publicatie
Voor kennelijke zetfouten kan SpecialBranding nooit aansprakelijk worden gesteld. Eventuele fouten in een brochure, advertentie of enige andere publicatie zullen op de website van SpecialBranding hersteld worden, zodat u altijd de meest actuele en juiste informatie kunt terugvinden.
.
.

KVK: 58842829
BTW: NL206987663B01
TEL: 06 14421639
IBAN: NL29 INGB 0000 6424 14